To je to što me zanima!

Uveli nove deponije: Pazite gdje će vam pauk odvesti auto

Nova linija razgraničenja počinje se primjenjivati od 1. kolovoza, stoji u priopćenju Zagrebparkinga. Nova linija protezat će se od Bukovačke do Domovinskog mosta
Vidi originalni članak

Iz Zagrebparkinga u utorak su izvijestili da će od 1. kolovoza primjenjivati novu liniju razgraničenja kojom se određuje na koji će se deponij premjestiti nepropisno parkirano vozilo. 

Jutarnji list piše kako će se nova linija protezati od Bukovačke ulice do Domovinskog mosta. Tako će sva vozila s područja istočno od te linije biti premještena na deponij Sesvete, a zapadno od linije na deponij Zagrebački velesajam Istok. 

U priopćenju navode kako je ukidanjem dva dosadašnja deponija u Samoborskoj i Strojarskoj ulici došlo do potrebe formiranja nove linije razgraničenja. Zagrebparking je tako u dogovoru s policijom predložila novu liniju razgraničenja - po prihvaćenom prijedlogu ova linija protezat će se duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta.

Iznimka su vozila stranih registracija i vozila bez tablica, jer će njih sve voziti na Velesajam. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • libeluli 25.07.2012.

    Najbolje da ga odmah odvezu meni kuci, njima dobro a meni jeftinije...manje me košta nego gorivo...a gdje je još cestarina, amortizacija, pa rizik od presretača... znaš tristač je to

  • zdrawe 24.07.2012.

    glavo da koncesionar dobroooo zaraduje,, onda moze dat i dobru proviziju..zivili..

  • ŽUJAMEN 24.07.2012.

    ma to te ja pitam...sesvete!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare