To je to što me zanima!

Uvijek zajedno: Sestre su cijeli život bile skupa, umrle isti dan

Bile su nerazdvojne: Sestre Jozefina (79) i Slava (73) Bariša iz sela Malino kraj Slavonskog Broda preminule su u obiteljskoj kući u razmaku od samo 13 sati
Vidi originalni članak

Prije dvadesetak dana razboljela se starija teta, a nakon nje i mlađa. Brinuli smo se o njima, ali nisu mogle izdržati. No nikad nisam mislio da će umrijeti na isti dan, rekao je Vlado, nećak Jozefine i Slave.

Nerazdvojne sestre Bariša iz okolice Slavonskog Broda zajedno su proživjele cijeli život u obiteljskoj kući. Sve poslove na imanju radile su zajedno, bile su nerazdvojne, a nijedna se nikad nije udavala.

Umrle su istog dana u razmaku od samo 13 sati. Starija Jozefina (79) preminula je u ponedjeljak u 9 sati, a Slava (73) navečer u 22 sata. Obje su u srijedu pokopane u zajednički grob na mjesnom groblju u Lužanima, a na pogrebu su bili samo članovi obitelji te nekoliko prijatelja i poznanika.

- Teško je u životu biti sam i bolestan, ali eto one su skoro do kraja imale jedna drugu. Žalosno je što su se razboljele pa više nisu bile u stanju međusobno si pomagati. Ne dao Bog to nikome - rekla je poznanica. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • imam svoj komentar 01.03.2014.

    o bože lijepog li odlaska u raj!

  • MirelaŠukman 01.03.2014.

    Pocivale u miru...

  • dik 01.03.2014.

    ...mozda je i to dokaz da telepatija je moguca cak i u smrti!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare