To je to što me zanima!

Uvjerena u pobjedu: Jedite med kako biste bili snažni

Premijerka je naglasila da trebamo još više raditi i zarezati još dublje, da bismo se nosili s drugima, koji su konkurentniji. Vjeruje kako će dobiti izbore
Vidi originalni članak

Mladež HDZ-a proslavila je u subotu s oko 6000 svojih članova 20. obljetnicu osnutka u zagrebačkoj Ciboni. Martina Banić, njihova predsjednica, a ujedno i glasnogovornica premijerke Jadranke Kosor, rekla je kako Vlada ima punu podršku mladih u borbi protiv korupcije, a i na sljedećim parlamentarnim izborima. Premijerka Kosor, koja je u dvoranu ušla u velikom stilu, okružena ministrima i stranačkim dužnosnicima, s podignutim rukama te praćena glasnim pljeskom, uvjerena je u pobjedu na sljedećim izborima.
Mladima se obratila osobno, ali je njezin lik “govorio” i s dva videozida te se smješkao sa slike u desnom kutu. S lijeve strane bila je bista bivšeg predsjednika Franje Tuđmana, kojega se u svom energičnom govoru, tijekom kojeg je nekoliko puta izgubila glas, prisjetila i Kosor. Ipak, najviše se govorilo o krizi.
- Svjesna sam da treba više raditi i više rezati, ali i braniti standard svih radnika, umirovljenika, đaka i u tome nema većeg sindikalista od mene - rekla je Kosor. Zahvalila se na potpori i rekla kako može sve izdržati.
- Počnite se spremati za izbore, počnite spremati zastave, počnite jesti med i voće kako biste bili snažni za izbore 2011. - poručila je Jadranka Kosor razdraganoj Mladeži HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • stipob666 11.09.2010.

    kad su sljedeci izbori da NE GLASAM ZA NJU?

  • TESSA_1 11.09.2010.

    sad vidimo tko nam puca minuse kad komentiramo istinu o HDZ-u :))

  • user_21681 11.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare