To je to što me zanima!

Uvježban govor: Prikaz našeg rada u medijima nije objektivan

Kao i u Jastrebarskom, ministrica financija je na predstavljanju HDZ-ova programa ponovno pozvala sve okupljene da svojim bližnjima kažu o njihovom programu
Vidi originalni članak

Da im je svaki glas važan pokazali su i u petak na predstavljanju izbornog programa HDZ-a u Brezovici gdje se okupilo 50-ak ljudi. Već uvježban govor s ostalih predizbornih skupova i ovaj put je predstavila ministrica financija Martina Dalić gdje se opet pojadala zbog tretmana medija. 

- Tretman u medijima nije objektivan prikaz našega rada. Vi ste naš najbolji instrument i način kako sve naše članove informirati o našem izbornom programu, a iz jednostavnog razloga jer imamo jasnu viziju Hrvatske u sljedeće četiri godine - rekla je okupljenima Dalić. 

U svom govoru naglasila je i kako su naklapanja u medijima o smanjenim pravima branitelja prilikom ulaska Hrvatske u EU neistine jer EU na takvo što nema pravo. Kazala je i da ako HDZ ponovno pobijedi na izborima mirovine se neće smanjivati te da će se vanjski dug u sljedeće dvije godine prepoloviti. Dodala je i kako u njihovom programu nema zamki koje ima SDP. 

- Imali smo priliku vidjeti da SDP ima neke druge planove poput poziva MMF-a. U našem programu tih zamki nema - naglasila je. 

Jedan od najvažnijih ciljeva novog mandata HDZ-u je borba protiv korupcije "koja je počela nagrizati temelje našeg društva". 

- Nalazimo se i živimo u vremenu kada je naš zajednički napor o informiranju o našem izbornom programu, naša najveća snaga - naglasila je ponovno dodavši kako o programu treba pričati prijateljima, rodbini, poznanicima i susjedima.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • jabbar 29.10.2011.

    Ne.Stvarno nije objektivan!Oni vas prikazuju da radite!

  • SAIBABA 29.10.2011.

    Konačno ako uđemo u EU bi moglo doći do revizije branitelja i njihovi povlastica ,a sa time bi se mogao smanjiti i broj oboljeli od PTS - pia ,jer europa tu bolest drukčije tretira .

  • mirjana2902 29.10.2011.

    više ni nemogu skupiti od 50 ljudi kad im nitko više ne vjeruje poslje ovih silnih afera od fimmi,hypo,pavošević,hac,hep,barišić,sanader i mnogi mnogi drugi koje još uskok treba ispitati, ne 20-tak kako uskok i dorh kažu, nego 200-tinjak najbogatiji, što ih je tuđman odabrao, a mi čemo za njih ostati uvjek stoka sitnog zuba, jadnici, može ih biti sram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare