To je to što me zanima!

Uz Bandića, Pripuza i Ljubičića priveden i direktor ZET-a Tolić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U velikoj akciji USKOK-a, osim Milana Bandića, Petra Pripuza i Slobodana Ljubičića, uhićeno je još 16 ljudi, među kojima je, doznaje se i Ivan Tolić iz ZET-a
Vidi originalni članak

Kako se doznaje, policija je tijekom večeri privela i direktora ZET-a, Ivana Tolića, koja je jedna od podružnica u zagrebačkom Holdingu. 

U velikoj akciji USKOK-a, osim Milana Bandića, Petra Pripuza i Slobodana Ljubičića, uhićeno je još 16 ljudi. Povod uhićenju je i ugovor sklopljen između Grada i Pripuzove tvrtke Cezar, težak 7,5 milijuna kuna. Nakon što je Ministarstvo zaštite okoliša izdalo nalog Gradu da se glomazni otpad ukloni s ulica posao čišćenja glomaznog otpada ugovoren je s Pripuzovom tvrtkom.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Kopular 20.10.2014.

    Pomalo se zaboravilo da je prije 12 godina hercegovac iz Poganih Usta, smijenio čak i policajca MIšića koji ga je zaustavio i priveo zbog pijanstva. Tada je Partija čuvala Bandića i sve bi napravili za njega. Eto, da je tada postao politički mrtvac, ne bi toliki kriminal naslagao. za ovih 12 godina. Sada ovaj demokratski nepismeni narod može shvatiti zašto političari odu sa funkcije kada plate čokoladicu sa poslovnom karticom, da ih se spriječi u još većoj krađi.

  • Hećim 20.10.2014.

    Čudno, u komentarima skoro niti riječi o ovom liku, a čovjek je muljaže specijalizirao još u sindikatu strojovođa...

  • alan ford_1 20.10.2014.

    Ima li u ovoj našoj državici nekog tko ne krade?

Komentiraj...
Vidi sve komentare