To je to što me zanima!

Uz novi broj Expressa opet možete kupiti i odlične satove!

Sljedećih nekoliko brojeva najprodavanijeg društveno-političkog tjednika Express stižu i moderni satovi u raznim bojama. Nabaviti ih možete za samo 59,99 kuna!
Vidi originalni članak

Zbog velikog interesa čitatelja Expressa odlučili smo ponoviti akciju u kojoj ste uz vaš omiljeni tjednik mogli kupiti i moderne silikonske satove! Tako već od ovog broja na kioscima potražite žuti ili bijeli sat po izuzetno povoljnoj cijeni. Ove atraktivne modele možete kupiti za samo 59,99 kuna!

Akcija će trajati nekoliko tjedana, a osim navedenih modela, u prodaji će biti rozoj, crvenoj, plavoj i crnoj boji. Treba istaknuti da su ovi silikonski satovi vodootporni do 3 ATM. Nakon bijelog i žutog modela koji su u prodaji uz aktualan broj Expressa, uz sljedeće izdanje tjednika moći ćete kupiti rozi sat. No požurite, jer količine koje se nalaze u prodaji su ograničene, tako da svakako potražite svoj čim prije!

Kupovinom sata imat ćete u rukama i novo izdanje najprodavanijeg društveno-političkog tjednika u zemlji. A u njemu ćete moći pročitati kakve su sve teške riječi, prijetnje i ucjene pale tijekom akcije "švicarac" te koji su sve mogući scenariji raspleta. Naši novinari doznali su i detalje istrage Bandićeva carstva stanova te HDZ-ove planove za izbore.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HRvat2_1 23.09.2015.

    nebi ga stavio na ruku ni da vi meni platite 60 kn

  • Britvaa 21.09.2015.

    Pa ne valjda opet!

  • Gambit 21.09.2015.

    60kn za taj odvratni "sat" ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare