To je to što me zanima!

Uz novi Express ne propustite - hit sunčane naočale Calgary!

Količine su ograničene zato požurite na kioske. Novi broj Expressa na kioscima je od 20.6. Calgary Melbourne naočale crvene boje imaju 100% UV zaštitu, UV 400
Vidi originalni članak

Požurite na kioske jer uz novi broj Expressa za samo 39,90 kn dobivate hit sunčane naočale Calgary. Količine su ograničene. Novi broj Expressa na kioscima je od 20.6. 

Calgary Melbourne unisex sunčane naočale, od visokokvalitetnog polikarbonatnog materijala, trendi crvene boje, polariziranih sivo nijansiranih leća. 100% UV zaštita, UV 400. Ograničena serija. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • feba 21.06.2013.

    I sad će pola grada nositi iste očale

  • ejjjja 21.06.2013.

    sorry, ja nosim samo ružičaste.. :)

  • Preserverance 21.06.2013.

    Naočale su fenomenalne i muške, takoder i ženske su ako se stavi na žensko lice. Ima jedna stara izreka "Ono sto stavis na glavu, to si" a naočale upravo pružaju to. Ako ste muško i nemate baš sreče sa curama, okušajte se na ovim naočalima, 97% muškaraca koji su nosili ove naočale su postali primječeni, večina od njih su tako našli svoju savršenu buduču ženu. Zanimlivo je to da su se onii vjenčali u takvim naočalima, kad im se djeca rode i oni će dobiti veliki poklon od roditelja (set naočala) . Sto se tiće žena - jeste li bili u situaciji kada vam puknu čarape,ili nosite na sebi odječu koja vas baš ni ne istiće, no ako dodate k tome i načale situacija bi se mogla preokrenuti. Preko noči bi postali popularna zvijezda "Paris Hilton" a takoder treba spomenuti da i Paris ima slične naočale kao ove, i sigurni smo da nije bilo takvih naočala Paris nebi bila tamo di je sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare