To je to što me zanima!

Uz prijetnju pištolja iz automat kluba odnijeli 40 tisuća kuna

Policija je provela dvojicu muškaraca za koje sumnjaju da su u nedjelju oko 14.50 sati provalili u automat klub Flamingo u Maksimirskoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Policija je privela dvojicu muškaraca za koje sumnjaju da su u nedjelju oko 14.50 sati provalili u automat klub Flamingo u Maksimirskoj ulici u Zagrebu. 

Policija sumnja da su muškarci stari 40 i 48 godina, nad kojima traje obrada, iz automat kluba odnijeli oko 40 tisuća kuna.

Jedan od njih ušao je maskiran u automat klub i uz prijetnju pištoljem od zaposlenice I.P. (32) zatražio novac koji mu je ona onda predala. Nakon toga je pobjegao. Drugi muškarac ga je čekao ispred, a policija ih je uhvatila u blizini. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Putschi 29.07.2013.

    Jesu li to bili automati za punjenje pivskih flasa ?

  • WOMANIZER 29.07.2013.

    šta takva mjesta nemaju inače zaštitare?

  • sokol-zd 29.07.2013.

    jbte pa ovo vise nije normalno da novinari ni naslov ne mogu ispravno napisati...uz prijetnju pištolje iz automat kluba odnijeli 40tisuća kuna?ahahaha a ispod naslova pise kao policija je provela dvojicu muslaraca?dragi novinari gori su oni koji vas tu drze i koji odobravaju da se taj clanak objavi...dosadasnji rad 24 sata je u najmanju ruku zalostan

Komentiraj...
Vidi sve komentare