To je to što me zanima!

Užas kod Dubrovnika: U sudaru tri vozila poginulo dvoje ljudi. Još dvoje su prevezli u bolnicu

Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac preko mjesta Majkovi
Vidi originalni članak

Dvoje je mrtvih i dvoje ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Ratac u utorak oko 20.40 sati. Ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu.  Na mjestu prometne nesreće slijedi očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika, priopćili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac preko mjesta Majkovi. Više informacija biti će poznato kada očevid ove prometne nesreće bude gotov u cijelosti.

Dubrovački vjesnik piše kako su u nesreći poginuli brat i sestra.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • konavodez 10.04.2024.

    Albanci kad siđu sa autoceste nastave voziti kao da su na njoj,a usput nigdje ne odmaraju,svako malo oko Dubrovnika neka nezgoda sa njima.

  • KKata 09.04.2024.

    Nemojmo suditi, jos se ne zna sve, uglavnom najžalosnije je da su mlada 2 života izgubljena i to brat i sestra su poginuli 🙏 a o okolnostima ce se reci. To je zeznuto mjesto, tko je prosao, razumijeti će

  • zutizgzg 09.04.2024.

    rat je nula kako u prometu ginemo a auti sve laksi za voziti,biti ce da su ljudi sve mutaviji

Komentiraj...
Vidi sve komentare