To je to što me zanima!

Užas kod Gospića: Djevojčica (14) preminula u vozilu Hitne

PU Ličko senjska potvrdila je da je u utorak ujutro dovezeno mrtvo tijelo djevojčice u gospićku bolnicu. Navodno je djevojčica zadobila posjekotine hladnim oružjem, javlja Lika online
Vidi originalni članak

Djevojčica (14) s područja Gračaca preminula je u utorak u vozilu Hitne pomoći iz Lovinca. Službenih  informacija o uzroku smrti zasad nema. PU Ličko senjska samo nam je kratko potvrdila da je u utorak ujutro dovezeno mrtvo tijelo djevojčice u gospićku bolnicu.

- Izvidi su tajni i ne možemo sada dati više informacija - kažu u policiji.

Prema neslužbenim informacijama djevojčica zadobila posjekotine hladnim oružjem uslijed kojih je preminula, javlja Lika online.  Navodno je riječ o obitelji s područja Dalmacije koja ljeti napasa koze i ovce na lokalitetu Žuljine s ličke strane Velebita.

Zadarski.hr piše da je više maloljetnika s područja Zadarske županije privedeno na obradu u PU Ličko-senjsku u vezi s tragičnim događajem. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • trinker 23.06.2017.

    Gospić je za vrijeme drugog svjetskog rata bio veliki ustaški tabor.

  • juricajuric179 21.06.2017.

    Djevojćica napasala ovce i radila , izgleda da se nekoma ne sviđa rad i usmrtili djete, ako ih "pronađu i uhite" za te monstrume najstroža moguća kazna pa ako su i maloljetni, a da sam ja otac te djevojćčice ja bi im sam presudio, jer život za mene više nebi ništa značio bez izgubljenog djetete.

  • SAIBABA 21.06.2017.

    Riješiti će to policija iz Gospića ali u korist počinitelja koja je u sprezi sa istima a i sud nije ništa bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare