To je to što me zanima!

Užas kod Livna: Poginula su tri muškarca, dvojica iz Makarske

Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak te VW Polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak. Oba vozača su poginula kao i 29-godišnjak iz VW Pola
Vidi originalni članak

U sudaru dvaju automobila na cesti Livno-Šujica na prijevoju Borova Glava u subotu oko 20.10 sati troje ljudi je poginulo, a jedan stradali je teško ozlijeđen, piše portal Tomislav News.

Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak iz Tomislavgrada te VW polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak iz Makarske. Obojica vozača su poginula kao i 29-godišnji suputnik iz VW pola, rodom iz Bugojna. 

Suvozač iz VW Pola, 62-godišnjak, također rodom iz Bugojna, s teškim ozljedama zadržan je na liječenju u Županijskoj bolnici u Livnu. Poginuli suputnik iz Pola i ozlijeđeni 62-godišnjak nastanjeni su u Makarskoj.

Policija je navela inicijale poginulih vozača M. D. (36) i suputnika M. M. (29) iz Makarske, a mladić A. T. iz Tomislavgrada smrtno je stradao u vozilu BMW.

Po riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka tijela stradalih su prevezena u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Od sinoć do jutros u 09.30 sati bio je potpuno obustavljen promet na dionici ceste Livno-Šujica zbog očevida koji je sinoć privremeno prekinut zbog loše vidljivosti, te je jutros nastavljen od 07.00 sati.

Ova dionica prometnice je iznimno opasna, naveo je Vrdoljak i podsjetio da je prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginulo četvero ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • UNPROFOR 13.03.2018.

    Kako piše , da je bio jedan od auta Rent a car , ne mogu vjerovati , da ima vlasnika , koji posuđuju BMW ljudima , koji prvi puta sedaju za volan nepoznatioga auta a k tome još najopasnijega BMW-eja.

  • Red_army 12.03.2018.

    99% vozaća BMW-a su bahati uobraženi neobzirni i iskompleksirani vozaći a i ljudi. BMW = auto za "specijalne" ljude.

  • 11.03.2018.

    samo gas decki.. a starijim vozacima treba oduseti vozacku.. na mladima svijet ostaje,, vidi vidi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare