To je to što me zanima!

Užas kod Rakovice: Motocikl se zapalio, vozač poginuo u sudaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bila sam u autobusu kad smo naišli na nesreću. Nismo mogli blizu, no vidjela sam kako gori motocikl. Došli smo ondje prije policije i Hitne, javila je čitateljica 24sata
Vidi originalni članak

Nepoznati motociklist poginuo je u petak oko 18 sati u sudaru s automobilom na državnoj cesti D1 u Selištu Drežničkom na području općine Rakovica, javila je karlovačka policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prilikom sudara s osobnim automobilom došlo je do zapaljenja motocikla te je stradao motociklist - javili su kratko. Očevid je u tijeku a vodi ga zamjenica općinskog državnog odvjetništva iz Karlovca.

Ondje se zatekla i čitateljica 24sata koja je kratko uspjela snimiti situaciju minutu nakon nesreće.

- Bila sam u autobusu kad smo naišli na nesreću. Nismo mogli blizu, no vidjela sam kako gori motocikl. Došli smo ondje prije policije i Hitne. Kako nismo mogli proći, vozač je okrenuo autobus - kazala je čitateljica.

Promet je i dalje u prekidu, a dok se ne raščisti cesta odvija se obilaznim pravcem Grabovac, Drežnik Grad, Ličko Petrovo Selo, Prijeboj i obrnuto.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • fazer 27.06.2020.

    Auto skretao i oduzeo prednost

  • eltorbe 26.06.2020.

    Otvorio je sezonu roštiljanja.

  • ErickBlack 26.06.2020.

    Ne kažem za ovaj slučaj ali na jadranskoj magistrali vozim svaki dan.Policija bi tu trebala raditi svoj posao.Najmanji problem je ogromna buka koju stvaraju.Ako je znak 60 njima je malo i 150.Ako mi ne vjerujete prođite dijelom Karlobag-Marija Magdalena pa ćete se sami uvjeriti da je gotovo na svakih par kilometra spomen ploča poginulom motociklistu (nijedna nije starija od 5 godina) Trebalo bi im oduzimati motore i slati ih u zatvor.Divljaci u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare