To je to što me zanima!

Užas kod Varaždina: Sumnjaju da je ubila tek rođenu bebu...

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjakinja 15. veljače 2019. u mjestu u okolici Varaždina, u sobi obiteljske kuće, usmrtila dijete nakon što ga je rodila
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatske državljanke (29) zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva.

Kako su priopćili u srijedu, postoji osnovana sumnja da je ona 15. veljače 2019. u mjestu u okolici Varaždina, u sobi obiteljske kuće, usmrtila dijete nakon što ga je rodila. Odvjetništvo nije iznosilo ostale detalje stravičnog zločina.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 21.05.2020.

    drzavno odvetnistvo tek nakon vise od godine dana podize optuznicu jer nemaju drugog posla nego mlatiti praznu slamu kojom si mogu u prirodi kod obiteljskih putovanja lijepom nasom obrisati guzicu jer je u ovoj recesije previse skup a da malo sparaju na milionima koje su i te kako pokrali

  • moralna vertikala 21.05.2020.

    to se zove kasni pobacaj, jer pobacaj je u prijevodu ubojstvo.

  • K.I.M.Y 21.05.2020.

    Ni u ludilu ne tražim opravdanje za ovaj čin, naprotiv, stravično je i za svaku osudu ali, ako je žena rodila kod kuće kao što se iz teksta da zaključiti tko zna u kakvim je uvjetima rodila, vjerojatno sama, bez adekvatne liječničke pomoći..i tko zna što svaka žena osobno od silne porođajne boli doživi. Ne reagira svako tijelo i mozak na isti način. Tužno je da u današnje vrijeme do ovoga uopće može doći, da netko rodi a nitko i ne zna za trudnoću a druge žene uz sve lijekove, liječnike napore dobiju spontani ili sa trudnoćom bude xy problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare