To je to što me zanima!

Užas kod zagrebačke Traume: Tramvaj naletio na muškarca

Nakon nesreće, kako tvrde očevici, ozlijeđeni muškarac je pokazivao znakove života, ali je jedva disao. Hitna je stigla iznimno brzo te ga je prevezla u bolnicu
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je oko 17.25 sati tramvaj broj 4 u Draškovićevoj ulici naletio na Z.U. (35). Do nesreće je došlo između stanica kod Klinike za traumatologiju i hotela Sheraton. Muškarac je hodao nogostupom sa zapadne strane Draškovićeve ulice. Kod kućnog broja 48 htio je preći cestu, no nije bilo zebre. Na njega je naletio tramvaj.

Nakon nesreće, kako tvrde očevici, ozlijeđeni muškarac je pokazivao znakove života, ali je jedva disao. Hitna pomoć je stigla iznimno brzo te su ozlijeđenog  prevezli KBC Zagreb. 

Zbog nesreće i policijskog očevida, ZET je preusmjerio svoje tramvajske linije 4 i 8

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 11.11.2014.

    "Kod kućnog broja 48 htio je preći cestu, no nije bilo zebre. " Koja minijatura, vrhunac novinarstva.

  • beiv 11.11.2014.

    Krivi naslov. Treba stajati muškarac podletio pod tranvaj.Tramvaj ima zadanu trasu kretanja i ne može se ugibati lijevo ili desno, a naglim kočenjem može nastati veća šteta i povreda više ljudi, nego što je nalet na pojedinca. Nije lijepo čuti, ali je istina.

  • 11.11.2014.

    najzanimljivije je to da se je to dogodilo kod traume(bolnice) za takve slučajeve,i da je tip morao čekati hitnu koja je brzo došla,ali u takvim situacijama i minuta može biti presudna.,pošto radim u bolnici u hitnoj službi i 1000 puta smo trčali van bolnice sa kolicima po ljude koji bi se srušili,pali i sl .,nije mi jasno kako nitko iz bolnice nije reagirao nego je tip čekao hitnu.(pitam se u koju su ga bolnicu odveli?)nadam se da je dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare