To je to što me zanima!

Na bebu pao komad fasade u centru Beograda. Otac: 'Ostao sam u šoku, sada je na Hitnoj'

Beba stara tek nekoliko mjeseci ozlijeđena je u centru Beograda nakon što je na nju pao dio fasade sa zgrade. U bolnici je i ima ozljede glave
Vidi originalni članak

Oko 14 sati u subotu u centru Beograda odlomio se dio fasade sa zgrade i pao na bebu, javlja Telegraf

Dijete ima ozljede glave i hitno je prevezeno u bolnicu. Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđena beba je stara tek pet mjeseci. 

PONOS BRITANIJE, ELIZABETH (8): 'Zle ljude ignoriram': Kao beba je zadobila opekline 3. stupnja, sad bolnici donirala 1,7 mil. kn

Za Kurir je otac ozlijeđene djevojčice ispričao da je ostao u šoku kada je njegovoj kćeri na glavu pao komad cigle. 

- Uplašio sam se kad sam vidio krv djetetu na glavi, ali mi je laknulo kad sam vidio da je samo ogrebotina. Dijete mi je sada na Hitnoj - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DinoAKA ljubiša 29.10.2022.

    Hodah Zagrebom nedavno, koliko je starih zgrada, svašta na njih zakačeno, pa još od potresa, pa visi raspucala fasada, svakog momenta može nešto past. Sve te stare gradove bi trebalo obnovit, ali krade se, nema se.

  • Bojler Moj 29.10.2022.

    Sad će Hrvati biti krivi

  • lilika2023 29.10.2022.

    Šteta za bebu😥............. To su njihovi krivi.... Da su ostali pravi vlasnici beogradakog pašaluka Turci ovo se ne bi ni dogodilo jer Turska je stvarno pedantna što se tiče građevina i stalno ulažu i renoviraju..... Njihovi kao i naši samo gledaju € i onda se tako nešto dogodi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare