To je to što me zanima!

Užas u BiH: Dječak poginuo, a četvero njih teško ozlijeđeno

Jedan 12-godišnji dječak je primljen u sarajevsku bolnicu s teškim ozljedama abdomena i hitno je prebačen u operacijsku salu, budući da je životno ugrožen
Vidi originalni članak

Desetogodišnji dječak poginuo je u nedjelju navečer od eksplozije tromblonske mine u mjestu Hadžići u BiH. Još četvorica maloljetnika teško ozlijeđena. Radi se o tri dječaka stara 12 godina i jednom 14-godišnjaku, piše Dnevni avaz.

Jedan dječak je primljen u sarajevsku bolnicu s teškim ozljedama abdomena i hitno je prebačen u operacijsku salu, budući da je životno ugrožen. Dva njegova vršnjaka hospitalizirana su s ozljedama desne nadlaktice i ramena, odnosno intracerebralnim krvarenjem u mozgu. Četvrti dječak (14) je zadobio frakturu zida očne šupljine. 

Prema neslužbenim informacijama, tromblonska mina je eksplodirala ispred šupe gdje su je djeca aktivirala, a ranije je pronađena u obližnjoj šumi. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bosanac laki 17.06.2013.

    dokad će te zaostale mine ubijat ljude,počivaj u miru zemljače!!!

  • oggy85 17.06.2013.

    kakve veze imaju srbi sa hadzicima,te mine su muslimani postavili...magarci jedni

  • jabuka5 17.06.2013.

    o ,jadna djeca ,,Bože moj ,,kako srbi sada na ovo gledaju ,,i dan danas ginemo ,,a oni kažu da nisu ništa krivi ,,,o ,Bože prosvijetli taj narod ,,kakav je to narod ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare