To je to što me zanima!

Užas u Brazilu: Policija našla dječaka (11) kojeg su držali zatočenog u bačvi na balkonu

Kako izvještava policija, dječak je mjesec dana bio zatvoren u metalnoj bačvi koja je bila puna mokraće i fekalija. U bačvu su ga zatvorili otac i maćeha, a mogao je jesti samo koru od banane i pahuljice
Vidi originalni članak

Strašna priča dolazi iz Brazila. Vojna je policija pronašla 11-godišnjeg dječaka koji je živio u bačvi na balkonu svoje kuće, prenosi Daily Mail.

Dječaka je spasila vojna policija iz São Paula nakon anonimne dojave u subotu. Dječaka su pronašli na balkonu zatvorenog u bačvi, a na videu, koji su snimili, dječak je bio gol i neuhranjen. 

Kako izvještava policija, dječak je mjesec dana bio zatvoren u metalnoj bačvi koja je bila puna mokraće i fekalija. Prema izvješću, maćeha i otac, koji su dječaka zatvorili u metalnu bačvu, davali su mu jesti samo koru od banane i pahuljice te je zbog toga dječak bio prisiljen jesti svoje fekalije.

- Policija je dječaka pronašla u krajnje neljudskim uvjetima. Ovo je nehumano i okrutno i mora biti kažnjeno. Dječak je bio vezan, žedan i gladan i stalno izložen suncu. Otac, maćeha i 22-godišnja polusestra koja je također sudjelovala u ovom činu, uhićeni su - rekao je glasnogovornik vojne policije u São Paulu. 

Maćeha (39) koja je zajedno sa svojom obitelji zlostavljala dječaka bila je poznata u susjedstvu po spašavanju napuštenih životinja.

Neki od susjeda potvrdili su da je dječak trpio zlostavljanje godinama te je prema izvješću socijalne službe, obitelj pod nadzorom već godinu dana. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Štrumfeta6 03.02.2021.

    sad to isto njima napraviti!

  • 03.02.2021.

    I njih staviti u bačvu sa izmetom - doživotno, za prevenciju sličnim luđacima.

  • ..lola. 03.02.2021.

    Uvijek i iznova se iznenadim kako ovakve spo.dobe mogu imati jedno lice za javnost, a drugo u privatnosti. Nemam riječi osim da se nadam da će se ovaj dječak brzo oporaviti i naći neku osjećajnu dušu koja će mu pružiti ljubav

Komentiraj...
Vidi sve komentare