News

Komentari 5

Užas u Brazilu: Policija našla dječaka (11) kojeg su držali zatočenog u bačvi na balkonu

Užas u Brazilu: Policija našla dječaka (11) kojeg su držali zatočenog u bačvi na balkonu

Kako izvještava policija, dječak je mjesec dana bio zatvoren u metalnoj bačvi koja je bila puna mokraće i fekalija. U bačvu su ga zatvorili otac i maćeha, a mogao je jesti samo koru od banane i pahuljice

Strašna priča dolazi iz Brazila. Vojna je policija pronašla 11-godišnjeg dječaka koji je živio u bačvi na balkonu svoje kuće, prenosi Daily Mail.

Dječaka je spasila vojna policija iz São Paula nakon anonimne dojave u subotu. Dječaka su pronašli na balkonu zatvorenog u bačvi, a na videu, koji su snimili, dječak je bio gol i neuhranjen. 

Kako izvještava policija, dječak je mjesec dana bio zatvoren u metalnoj bačvi koja je bila puna mokraće i fekalija. Prema izvješću, maćeha i otac, koji su dječaka zatvorili u metalnu bačvu, davali su mu jesti samo koru od banane i pahuljice te je zbog toga dječak bio prisiljen jesti svoje fekalije.

- Policija je dječaka pronašla u krajnje neljudskim uvjetima. Ovo je nehumano i okrutno i mora biti kažnjeno. Dječak je bio vezan, žedan i gladan i stalno izložen suncu. Otac, maćeha i 22-godišnja polusestra koja je također sudjelovala u ovom činu, uhićeni su - rekao je glasnogovornik vojne policije u São Paulu. 

Maćeha (39) koja je zajedno sa svojom obitelji zlostavljala dječaka bila je poznata u susjedstvu po spašavanju napuštenih životinja.

Neki od susjeda potvrdili su da je dječak trpio zlostavljanje godinama te je prema izvješću socijalne službe, obitelj pod nadzorom već godinu dana. 

Najčitaniji članci