To je to što me zanima!

Užas u Coloradu: Medvjed rastrgao ženu (39), dečko pronašao njezine ostatke

Istražitelji divljih životinja kazali su kako su na Laneyinom tijelu pronašli medvjeđe krzno, a na mjestu gdje je pronađena vidljive su i medvjeđe fekalije zbog čega i sumnjaju da je mladu djevojku napao medvjed
Vidi originalni članak

U blizini Denvera u Coloradu, u petak navečer pronađeni su ostaci Laney Malavolta (39), koja je umrla od posljedica ugriza medvjeda. Kako prenosi The Mirror, 39-godišnjakinju je pronašao njezin dečko.

- Laney je živjela za prirodu i s prirodom. Bila je najsretnija u šumi s prijateljima, obitelji i psima. Iako je njezina fizička prisutnost neočekivano oduzeta, njezina duša i ljubav ostaju sa nama zauvijek. Umrla je na mjestu koje je najviše voljela radeći ono što najviše voli, i to je ono što mi pruža nekakav oblik utjehe. Ovom prilikom želio bih zahvaliti organizaciji uključenoj u istragu Laneyine smrti - kazao je njezin dečko.

POGLEDAJTE VIDEO Crni medvjed vozača bicikla naganjao niz padinu

Istražitelji divljih životinja kazali su kako su na Laneyinom tijelu pronašli medvjeđe krzno, a na mjestu gdje je pronađena vidljive su i medvjeđe fekalije zbog čega i sumnjaju da je mladu djevojku napao medvjed.

Colorado je dom preko 19 tisuća crnih medvjeda.

Ova vrsta medvjeda rijetko napada ljude, a zadnji slučaj napada evidentiran je 1960. godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.05.2021.

    sigurno mu isla prigovarati 😁

  • patron 05.05.2021.

    Putin ga je poslao da pobije amere 😂🤣

  • Globin 05.05.2021.

    Zato se i sumu ide bar kratko naoružan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare