To je to što me zanima!

Užas u Ekvadoru: Kamere su snimile ubojstvo bivše misice

Na uznemirujućoj snimci vidi se kako dvojica naoružanih i maskiranih napadača upadaju u restoran. Parraga je zajedno s jednim muškarcem razgovarala pokraj stola
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere snimile su trenutak užasa u kojem su naoružani napadači ubili bivšu ekvadorsku misicu Landy Parragu (23) u u gradu Quevedu, javlja Daily Mail.

Na uznemirujućoj snimci vidi se kako dvojica naoružanih i maskiranih napadača upadaju u restoran. Parraga je zajedno s jednim muškarcem razgovarala pokraj stola. 

Jedan napadač je čuvao stražu, dok je drugi prišao misici i ispalio nekoliko hitaca pištoljem u nju. Nakon toga, oba napadača su pobjegla s mjesta nesreće.

POLICIJA NA TERENU Iračku TikTokericu likvidirali ispred kuće. Nadzorne kamere snimile su napad i ubojstvo

Parraga je bila natjecateljica za Miss Ekvadora 2022. u kojem je predstavljala provinciju Los Rios. Na društvenim mrežama je imala više od milijun pratitelja.

Prema pisanju kolumbijskih medija, Parraga je vlasnica firme za uvoz stvari za domaćinstvo i vodila je vlastitu liniju sportske obuće.

Inače, njeno ime spominjalo se i u prosincu 2023. kada je ured javnog tužitelja istraživao slučaj organiziranog kriminala. Ona se povezivala s jednim od dilera, ali nikad nije bila optužena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fui24h 29.04.2024.

    Sada znamo odakle je hsp

  • blacknight 29.04.2024.

    nije uzas,nego danasnja svakodnevica

  • Kurčev pupoljak 29.04.2024.

    A što oni ubiju sram ih bilo, ni bi ovo još godinama tandrčili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare