To je to što me zanima!

Užas u Francuskoj: Vatrogasci našli tijelo bebe u torbi nakon gašenja požara u zgradi

Radi se o zgradi s četiri stana, uključujući i jedan koji se iznajmljuje preko Airbnb-a, a u kojem u trenutku požara navodno nitko nije boravio
Vidi originalni članak

Šokantan prizor dočekao je vatrogasce  tijekom intervencije u gradiću Le Quesnoyju, na sjeveru Francuske.

Oni su utorak oko 11 sati dobili dojavu o eksploziji u jednoj zgradi nakon koje je izbio požar. Satima su se borili s vatrom, a kada su je oko 17 sati napokon ugasili i ušli u zgradu kako bi provjerili sve prostorije, pronašli su torbu u kojoj je bilo beživotno tijelo bebe.

DETALJI STRAVE U FRANCUSKOJ Jezivo! Majka i kćeri izbodene su toliko puta da je nemoguće izbrojati. A dječake je ugušio

Radi se o zgradi s četiri stana, uključujući i jedan koji se iznajmljuje preko Airbnba, a u kojem u trenutku požara navodno nitko nije boravio.

Nitko od stanara ne zna čija je beba pronađena. Navode da je u jednom od stanova živjela samohrana majka s djetetom, te dodaju da nisu vidjeli da je neka od susjeda bila trudna, niti su vidjeli bilo koju drugu ženu s bebom.

U TIJEKU JE ISTRAGA Horor u Francuskoj: Tijelo majke i četvero djece pronašli u stanu, otac u bijegu. 'Poznat je policiji'

Također, njoš nije poznato u kojem su stanu pronašli torbu.

Na mjesto dgoađaja stigli su i forenzičari, koji su u večernjim satima morali napustiti zgradu zbog opasnosti da će se krov urušiti. U ovom trenutku policija još ne zna odgovor na pitanje čije je dijete, a istraga se nastavlja.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare