To je to što me zanima!

Užas u Kaštelima: Dječaka u vrtiću ugrizla crna udovica

Dječak je osjećao grčeve i mučninu, vidio se ubod i odmah je odvezen u bolnicu gdje je primio protuotrov. Prema pisanju lokalnih portala, dječak se osjeća dobro...
Vidi originalni članak

Zbog ugriza pauka crne udovice pomoć u splitskom KBC-u je primio 4-godišnji dječak iz Kaštela.

Bolan ugriz je navodno dobio tijekom igre dok je bio u vrtiću, a prve su posumnjale odgajateljice. Dječak je osjećao grčeve i mučninu, vidio se ubod i odmah je odvezen u bolnicu gdje je primio protuotrov.

POGLEDAJTE VIDEO Dječaka (4) u vrtiću ugrizla crna udovica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju Dalmatinskog portala, sve je prošlo u redu i dječak je dobro.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nap 25.10.2021.

    vazno da je dijete ok crna udovica ima otrov jak kao poskok

  • B.L.Devín 25.10.2021.

    "Nemojte se ljutiti, ali stvarno ne htio stvoriti paniku"... Uvod kojim narator bezuspjessno pokusava ublaziti uzasavajucu cinjenicu koju ce upravo izreci. "Ne bih htio stvoriti paniku, ali taj pauk s kojim vam se sin jedinac trenutno igra...njegovo ime na latinskom je Latrodectus tredecimguttatus...Ili, kako bi to nas narod volio da reci, crna udovica...".........Nadam se da ce se mali brzo oporaviti, a da ce prije svega crne udovice a onda i ostali pauci ubuduce gristi puuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,,,no vise muha, komaraca i ostalih stetnih insekata nego ljudi. Jedenje muha, komaraca, obada,,,,,,,, i ostalih insekata im i je glavni posao i svrha. Uostalom, kazu da je ljudetina nezdrava!

  • Anemični Tavandžija 25.10.2021.

    Sta je primio Pfizer ili Modernu protiv ugriza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare