To je to što me zanima!

Užas u Kopenhagenu: Mladića su ubili tigrovi u kavezu zoo-a

Mladića je u srijedu ujutro pronašao čuvar u zoološkom vrtu. Njegovo tijelo je bilo u kavezu u kojem su tigrovi, a imao je nekoliko ugriza po vratu, bedrima i po licu
Vidi originalni članak

Mladića (21) pronašli su mrtvog u srijedu u zoološkom vrtu u Kopenhagen. Kako javlja Huffington Post, mladića su pronašli u kavezu u kojem su tigrovi, a imao je nekoliko ugriza po tijelu. 

Tigar je mladiću pregrizao grlo te je na mjestu preminuo. Lars Borg, glasnogovornik tamošnje policije, rekao je da ne znaju još kako je mladić ušao u kavez. Nisu otkrili identitet mladića.

- Prema svemu sudeći, mladića su ubili tigrovi. Imao je ugrize po bedrima, čeljusti, licu i grlu - rekao je Borg. Dodaje kako je tijelo prvi vidio čuvar u zoološkom vrtu, oko njega su bila tri tigra. Odmah nakon toga je javio sve policiji. Uprava zoološkog vrta će policiji dostaviti snimke nadzornih kamera kako bi utvrdili na koji način je mladić ušao u kavez. 

Voditelj Zoo-a u Kopenhagenu, Steffen Straede, rekao je kako je to prvi put u 152 godine, koliko zoološki vrt postoji, da je neka životinja ubila čovjeka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • japanokinez 19.07.2012.

    Sad bi tigrove trebalo zatvoriti na 2 mjeseca kao onog župnika zato što su branili svoj teruitorij.

  • d2e55a3 14.07.2012.

    ma jok,mislim da je mladic napao tigrove pa su ga oni ubili u samoobrani...jadni tigrovi

  • Hanna 9999 12.07.2012.

    Navodno je u pitanju samoubojstvo??? wtf?? kaj je htel umrijet u mukama?? prije da je ušo u kavez zbog neke glupe oklade il tak nečeg..uglavnom prestrašno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare