To je to što me zanima!

Šleperima udarili maloljetnicu i ženu: 'Dogodilo se, nažalost'

Na kružnom toku u Kalničkoj ulici u Čakovcu u 12.40 sati kamion je udario biciklisticu (17), izvjestili su iz PU Međimurske, dok je u Murskom Središću oko 12.30 sati kamion naletio na pješakinju (68)
Vidi originalni članak

Na kružnom toku u Kalničkoj ulici u Čakovcu u 12.40 sati kamion je naletio na biciklisticu, izvjestili su iz PU međimurske.

Navodno je riječ o maloljetnici od 17 godina na koju je šleper naletio dok je prelazila kružni tok. Prebačena je u Županijsku bolnicu Čakovec. Težina ozljeda nije poznata, no doznajemo da nije u životnoj opasnosti. Očevid je u tijeku.

U Murskom Središću, kamion je naletio na pješakinju (68) oko 12.30 sati. Očevid je u tijeku. Prema prvim neslužbenim informacijama radi se o ženi koja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, čija težina zasad nije poznata.

- Evo.. Dogodilo se na žalost.. Prije tjedan dana ponovo nas je mali broj upozorio na opasnosti teretnog prometa 600 do 800 šlepera dnevno preko centra grada i svih naselja do Čakovca je bezobrazluk. Gospođi želimo svako dobro - napisao je gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak na svom Facebook profilu, prenosi emeđimurje.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • ha eto 02.10.2018.

    Brazilci

  • pero djetlić 123 29.09.2018.

    Udario ih na pješačnom prelazu

  • Habibi15 28.09.2018.

    Dragi ljudi. Proslu subotu navecer oko 8 sati prelazio sam zebru na Zeleno. Bez trcanja nisam gledao u mobitel. Auto naletava na mene i bacam se da me ne zgazi. Vozac je tipkao na mobitel i nije gledao cestu. Nikad se nesmije promet uzeti olako. Bilo pjesaci,biciklisti ili vozaci. U mojoj situaciji da sam gledao na mobitel ili imao slusalice vjerojatno nebih vise hodao i bio bih na crnoj kronici. Sva sreca da sam u zadnju stotinku primjetio auto. Zato molim sve pjesake, bickliste, vozace i ostale sudionike u prometu. Nece nitko paziti na vas. Nemojte misliti auto ce zakociti. Nemojte ugrozavati tudji zivot ili svoj. Ja samo mogu Bogu zahvaliti sto nisam ostao bez nogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare