To je to što me zanima!

Užas u Rijeci: Taksijem pokosio dvije žene i zabio se u zid kuće

Ozlijeđene žene su hitno prevezene u bolnicu, ali težina ozljeda još nije poznata. Navodno su im prvu pomoć pružili susjedi, među kojima se našla liječnica te je puno pomogla do dolaska Hitne
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 12.20 sati  u teškoj prometnoj nesreći u Rijeci ozlijeđene su dvije žene. Vozač Taxi Cammea kretao se iz smjera Opatije prema centru grada te je u Liburnijskoj ulici na Kantridi, kod kućnog broja 18, izgubio kontrolu nad autom i na nogostupu udario dvije žene. Potom je udario u zid kuće, javlja Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozlijeđene žene su hitno prevezene u bolnicu, ali težina ozljeda još nije poznata.  Navodno su prvu pomoć unesrećenim ženama pružili susjedi, među kojima se našla liječnica te je puno pomogla do dolaska Hitne pomoći.

Policija radi očevid nakon kojeg će se znati uzroci nesreće. Navodno je prije tri dana na gotovo istom mjestu poginuo pješak.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Karlo72 28.01.2019.

    Sve češći razlog udesa "izgubio kontrolu nad vozilom",nema veze da li vozi 140 ili 50km/h,nekad su to činili samo pijani i obijesni vozači,a sad i naizgled mladi zdravi ljudi bez alkohola ili droga sa dobrim vidom? Odgovor je-mobitel i kojekakvi "gadgeti". Svaki drugi taksista ili običan vozač rabi mobitel u vožnji,postalo je prava pošast i opasnost na cestama.

  • srakar 27.01.2019.

    Pa njih nitko ne kontrolira. Oni voze 12sati dnevno 6-7dana u tjednu.Svi imaju preko300sati vožnje mjesečno.

  • prkisavljevic 27.01.2019.

    To su kreteni koji uvjek jure i misle da su uvjek u pravu. Zatvorit vlasnika firme i one koji je vode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare