To je to što me zanima!

Užas u Slavoniji: Dogovorili prisilan brak svoje djece, kupili djevojčicu (15), zatočili je i tukli

Djevojčicu staru 15 godina htjeli su prisilno udati za 14-godišnjeg dječaka. Djevojčica se protivila prisilnom braku, ali roditelji su unatoč tomu obavili 'prodaju' djevojčice
Vidi originalni članak

U Županijskom državnom odvjetništvu ispitani su 35-godišnji hrvatski državljanin i 30-godišnja srpska državljanka, roditelji 14-godišnjaka. Uz njih, ispitani su i 36-godišnjak i 37-godišnjakinja, oboje hrvatski državljani, roditelji 15-godišnjakinje. Doneseno je rješenje o provođenju istrage protiv njih, a osumnjičeni su za trgovanje ljudima.

Roditelji 14-godišnjaka, 35-godišnjak i 30-godišnjakinja, su u jednom mjestu na području Brodsko-posavske županije došli u kuću u kojoj je živjela 15-godišnjakinja s roditeljima, 36-godišnjakom i 37-godišnjakinjom.

RODITELJI IZ PAKLA Otac je godinama seksualno zlostavljao sina, a majka, koja je to znala, ništa nije poduzela

Namjera im je bila dogovoriti prisilni brak djevojčice i dječaka, ali i cijenu za koju će kupiti djevojčicu.

Ona se protivila prisilnom braku zbog čega su joj prijetili batinama.

Roditelji su, bez obzira na sve, obavili "prodaju" djevojčice. Roditelji dječaka su djevojčicu zatočili. Okrivljeni su i za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede djetetu koje se opiralo prisilnom braku.

Svi četvero osumnjičeni su za trgovanje ljudima. Uz to, roditelji dječaka osumnjičeni su za oduzimanje slobode djevojčici i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju, a otac djevojčice za prijetnju djetetu.

Idi na 24sata