To je to što me zanima!

Užas u Španjolskoj: Na plaži pronašli tijelo djeteta bez glave

Policija je zatvorila plažu, a turiste su poslali na druge dijelove kako bi obavili očevid. Isključili su mogućnost da je dijete stradalo na plaži.
Vidi originalni članak

Šokantne scene potresele su ljude na plaži u odmaralištu Costa Dorada Roda de Bera na istoku Španjolske.

U pijesku je rano jutros pronađeno tijelo djeteta, a policija pretpostavlja da se radi o djetetu starom dvije ili tri godine. Bilo je bez glave, a nedostajali su i drugi dijelovi pa se pretpostavlja da ga je izbacilo more jer je bilo u poodmakloj fazi raspadanja.

Pronašao ga je čistač koji je odmah obavijestio nadređene te su pozvali policiju.

Policija je zatvorila plažu, a turiste su poslali na druge dijelove kako bi obavili očevid. Isključili su mogućnost da je dijete stradalo na plaži.

Gladonačelnik Pere Vrigili kaže da bi se moglo raditi o djetetu koje je bilo na jednom od prevrnutih brodova u Sredozemnom moru.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • korona do i poslije sezone2 11.07.2023.

    servirali su koliki je broj zarazenih svaki 5 min i kako se obavezno cjepit 3 puta, oa sad na lito kako cemo pokrepat od vrucine a na zimu od leda.. oni obraz i kodeks nemaju.. sve za klik

  • problematik 11.07.2023.

    I kakve veze ovo ima sa Hrvatskom da nam se serviraju svakojake nebulozne koje se ne tiču nas osim da dopisnik dobije današnju dnevnicu

  • leo55_1 11.07.2023.

    niste normalni zašto ovo uopće objavljujete neću spavati bar 1 noć samo od naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare