To je to što me zanima!

Užas u Sukošanu: Pijani Slovak (30) pokušao je ubiti dvije žene

Ženama je liječnička pomoć pružena u OB-u Zadar, gdje je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Završeno je policijsko kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Slovačke, kojeg sumnjiče za kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu dviju ženskih osoba, izvjestila je zadarska policija.

NERMIN SULEJMANOVIĆ Trostruki ubojica iz Gradačca bio umiješan u pedofiliju: 'Našli su fotografije, imao je suradnike'

Sumnja se na to da je 29. kolovoza u večernjim satima na području Sukošana pijani 30-godišnjak u kući u kojoj je boravio s dvije žene, prvo verbalno, pa fizički napao 62-godišnju slovačku državljanku i oštrim predmetom je teško ozlijedio. Nakon toga se verbalno sukobio i oštrim predmetom ozlijedio i 32-godišnju slovačku državljanku, koja je muškarca pokušavala spriječiti u napadu na člana svoje obitelji.

RAZLOG NAVODNO LJUBOMORA? Strava u Austriji: Ubio ženu pa slike njenog tijela slao rodbini

Ženama je liječnička pomoć pružena u OB-u Zadar, gdje je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena. S obzirom na to da se u kući za vrijeme policijskog postupanja nalazio i pas, on je zbrinut od nadležnih službi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jožek121 01.09.2023.

    Podivljali pemci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare