To je to što me zanima!

Užas u Vrapču, pas napao djecu: 'Prvašića je izgrizao po tijelu, ležao je krvav ispred pekare'

Dječačić je ležao na cesti ispred pekare, kraj njega je bila i majka. Mislim da je ugrizao i curicu, sjeo sam u auto i otišao tražiti psa, ispričao nam je čitatelj. Navodno je isti pas već napadao ljude u Vrapču
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila nam je incident u Gornjem Vrapču u petak ujutro. Kako su nam ispričali čitatelji, pas je napao djecu ispred osnovne škole, a najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu.

- Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira - ispričao nam je čitatelj i dodao kako je pas napao i curicu. Policija nam je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te utvrđuju sve okolnosti.

Dobili smo i potvrdu ravnateljice osnovne škole, koja nam je rekla kako je sve bilo izvan dvorišta škole i kako surađuju s policijom.

PRETRPJELA LAKŠE OZLJEDE VIDEO Užas na Maksimiru: Pas odlutao vlasniku i izgrizao ženu

Svjedok: Užas, dječačić je ležao krvav

Kako tvrde čitatelji, ovo nije prvi napad ovog psa te je vlasnik više puta upozoren.

U Facebook grupi 'Zakaj volim Vrapče' mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice. 

PSI NAPALI DJECU Ograničili ste odgovoran uzgoj, pa pse lakše razmnožavaju, švercaju i zanemaruju- idioti

Pričali smo sa svjedokom napada.

-Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga... - ispričao nam je otac. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • PlavaŽuta 24.09.2022.

    Takvog psa uspavati, a vlasnika u zatvor i nema druge, čuj nije pas kriv, jok eto ptičica je izgrizla dijete. Dajte se urazumite. Kao što rekoh u početku...

  • kristina 😀bich 23.09.2022.

    Ma kakav zatvor dobru kaznu i gotovo a psa sto dalje

  • Mario Rob 23.09.2022.

    Ovako taj pas nije pas kucni ljubimac ovo je krvolocna zvijjer,kad ce ljudi shvatit da su psi nastali od vukova da Im je ostao gen divljine od davnine I kad osjete krv taj gen se budi,taj pas je napao i prije i ne pomaze tu nikakav trening socijalizacija samo metak rjesava stvar.samo bi ja kupio 10 rotvajlera i zavezanog gazda bi stavio pred njih i samo bi rekao ubij

Komentiraj...
Vidi sve komentare