To je to što me zanima!

Užas u Washingtonu: Muškarac se zapalio pred izraelskom ambasadom, ima teške ozljede

Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje muškarca kako viče "Oslobodite Palestinu" dok gori, javili su američki mediji
Vidi originalni članak

Jedan muškarac zapalio se ispred izraelske ambasade u Washington D.C.-ju, prenosi BBC.

Incident se dogodio oko 13.00 sati po lokalnom vremenu, a agenti tajnih službi ugasili su vatru, nakon čega je muškarac prevezen u bolnicu sa po život opasnim ozljedama.

Glasnogovornica američkih zračnih snaga kazala je kako je muškarac koji se zapalio bio aktivni ratni zrakoplovac američke vojske, prenose lokalni mediji.

Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje muškarca kako viče "Oslobodite Palestinu" dok gori, javili su američki mediji.

Na mjesto događaja stigla je i služba za eksplozivne naprave koja je pregledala vozilo muškarca parkirano u blizni, ali u automobilu nisu pronađene eksplozivne tvari.

Niti jedan član osoblja veleposlanstva nije ozlijeđen u incidentu, rekla je glasnogovornica veleposlanstva za New York Times. U priopćenju je izraelsko ministarstvo vanjskih poslova reklo da muškarac nije bio poznat osoblju veleposlanstva.

Istraga o ovom slučaju je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CROAT95 29.02.2024.

    A da napisete kako su zionisti hladokrvno ubili 100 palestinaca dok su cekali hranu?! Masakr nad masakrima a vi ni rijeci,svijet zeli znati istinu tko i sto je Izrael 😡

Komentiraj...
Vidi sve komentare