To je to što me zanima!

Užas u Zagrebu, otrovali se psi: 'Pripazite, netko je stavio čavle i otrov u hranu u psećem parku'

Jučer i danas smo u našoj Sveučilišnoj veterinarskoj bolnici liječili nekoliko pasa čije je zdravlje bilo ugroženo zbog konzumiranja hrane koju su našli na javnim površinama, upozorili su s Veterinarskog fakulteta
Vidi originalni članak

Poštovani vlasnici pasa, molimo vas da pojačano pazite na svoje ljubimce tijekom šetnje te im ne dopuštate da prilaze nepoznatim predmetima i hrani na javnim površinama. Jučer i danas smo u našoj Sveučilišnoj veterinarskoj bolnici liječili nekoliko pasa čije je zdravlje bilo ugroženo zbog konzumiranja hrane koju su našli na javnim površinama, a sumnjamo da je namjerno ostavljena s ciljem da ozlijedi životinje.

Napisali su to u četvrtak na stranicama Veterinarskog fakulteta u Zagrebu. Iako nisu iznosili detalje, ubrzo se na svom Facebook profilu javila žena čiji je pas postao žrtva. Nagutao se čavala i čekala ga je hitna operacija.

- Pet čavla nađena u crijevima!!!! Trenutno čekamo na Hitan zahvat! Nadam se da će sve proći u redu - napisala je žena i dodala kako je njezin pas stradao nakon druženja u psećem parku u Švarcovoj ulici kraj doma Zdravlja Helena, Maksimir.

- Od sinoć (op. a. srijeda) sam na veterinarskom fakultetu gdje svi zaposlenici zajedno u glas viču kako smo već četvrti danas iz istoga parka -  napisala je vlasnica psa i dodala kako se sa sličnim problemo susreću već dvije godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Tone 13.11.2020.

    Prestrašno !!! Kriviti pse isto strašno. Prelaziti preko propusta i neodgovornog ponašanja "ljubitelja životinja" najstrašnije !!!

  • JusticeLeague 13.11.2020.

    Po našem zakonu čak i da ih se ulovi ne možeš im niti u teoriji dati zatvorsku kaznu...sramota. ovo je za stup javnog srama !

  • gif 13.11.2020.

    Policija bi mogla staviti kamere na pseću livadu pa bi siroti psi bili sigurni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare