To je to što me zanima!

Užas u Zagrebu: Pijana vozačica udarila umirovljenicu i dijete na biciklu: 'Teško su ozlijeđeni...'

Kako navode, obavljenom analizom krvi i urina utvrđeno je kako je 40-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od najmanje 2.31 g/kg u organizmu
Vidi originalni članak

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o nesreći od četvrtka. 'Dana 26. listopada oko 17 sati u Zagrebu, 40-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice dr. Luje Naletilića u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đuke Begovića gdje je uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti naletjela na 70-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu koja se nalazila na pomoćnom pješačkom sredstvu - dječjem biciklu s pomoćnim kotačima, a koji su se kretali sjevernom stranom istoga kolnika u smjeru jugoistoka', javlja policija.

NEZAKONITO UŠLI U HRVATSKU Zaustavili ga u krijumčarenju: U kombiju kod Gline vozio 29 ljudi

Kako navode, obavljenom analizom krvi i urina utvrđeno je kako je 40-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od najmanje 2.31 g/kg u organizmu. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 70-godišnjakinja i maloljetna osoba, a kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

POLICIJA POZIVA NA OPREZ Obećali zaradu na kriptovaluti, Osječanka ostala bez 46.000 €
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom vozačicom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu' te je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare