To je to što me zanima!

Užas! Vjenčali blizance jer su u "prošlom životu bili ljubavnici"

Trogodišnje blizance, brata i sestru iz Tajlanda, roditelji su natjerali da se vjenčaju jer vjeruju da su oni u prošlom životu bili ljubavni par koji je tragičnom sudbinom razdvojen
Vidi originalni članak

Teekat i Tawisa su brat i sestra iz Tajlanda. Ove trogodišnje blizance su njihovi roditelji natjerali da se ožene. Organizirali su im vjenčanje jer smatraju da su u prošlom životu njihova djeca bila ljubavni par. Morali su se oženiti da "izbjegnu lošu sreću", prenosi DailyMail.

Odjeveni u tradicionalnu tajlandsku nošnju, trogodišnjaci su izrekli "sudbonosno da". Roditelji tvrde da su blizanci bili ljubavnici u prošlom životu koji su tragičnom sudbinom razdvojeni. Kažu da su se reinkarnirali kao blizanci kako bi bili zajedno i kako bi pokazali anđelima kako se vole i žele biti zajedno.

- Moraju se vjenčati inače će netko od njih umrijeti - odlučna je majka Sasi.

- Naše vjerovanje je da su dječak i djevojčica srodne duše koji su razdvojeni u prošlom životu. Rodili su se ponovo, ali kao blizanci - dodaje.

- Kao roditelji mi moramo poduprijeti djecu i pokazati anđelima da su sretni i zaljubljeni - zaključila je majka.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Fenix7 04.12.2016.

    Bolesnici bolesni, da bolesni... :(((

  • Cipelcug 03.12.2016.

    Koja glupost.

  • Dalibor0704 03.12.2016.

    Nisu tjerali djecu, jer sa 3 godine starosti su nesvjesni događaja. Mislili su da se igraju. Čekam da malo odrastu, pa da ih onda roditelji silom natjeraju na sex i rađanje. Kako su bolesni, to će i napraviti, ili će otac silovati kći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare