To je to što me zanima!

Uzela stvar u svoje ruke: Mama sama podigla kućicu za sinove

Charlotte Sapwell (27) bila je dovedena na rub - 2-godišnji i 6-godišnji sin nisu imali gdje spavati nakon njezina bračnog kraha, a kredit za kuću nije si mogla priuštiti. Zato ju je izgradila sama
Vidi originalni članak

Samohrana majka koja je nakon razvoda gotovo završila na prosjačkom štapu preokrenula je svoj život i život svoje djece te sagradila kućicu veličine 3 puta 6 metara u dvorištu svojeg djeda za manje od 80.000 kuna.

Charlotte Sapwell (27) bila je dovedena na rub - 2-godišnji i 6-godišnji sin nisu imali gdje spavati nakon njezina bračnog kraha, a kredit za kuću nije si mogla priuštiti. 

Stvar je preuzela u svoje ruke i iako je kućica bila zamišljena kao privremeno rješenje, sada je pravi dom. Sve je učinila i nabavila sama, a svoj doprinos dao je i njezin djed koji je pomogao u majstorijama i posudio joj gotovinu za nabavku materijala. U samo pet mjeseci Charlotte je od samohrane majke bez doma postala vlasnica vlastite kuće. 

- Od svih mjesta gdje sam do sada živjela s bivšim mužem i snovima, ovo mi je najdraže. Sve u ovoj kućici je moje, i iako nemamo privatnosti, sada smo bliskiji nego ikada - kaže Charlotte. 

Maleni dom ima prostoriju koja je kuhinja, dnevna soba, spavaća soba i blagovaonica, a dječaci spavaju u odvojenoj sobi. 

- Ne znam koliko ćemo ovdje ostati, no sada sam naučila cijeniti ono što imam i uživati u minimalizmu. Želim da i druge žene znaju da same mogu postići što god požele. A svoje sinove želim naučiti da bez obzira jesi li dečko ili cura, možeš izgraditi svoju budućnost - rekla je Charlotte za Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Smogovac_2 25.10.2017.

    Priča za malu djecu, dobila je od tate beskamatni kredit kojeg najvjerojatnije neće niti vratiti, čovjek joj je vrlo vjerojatno i pomogao kod izgradnje u značajnom dijelu. A najvažnije je da je opalila selfie gdje se krasno ističu silikonom popunjene usne. 100% fake, od njenog izgleda do tvrdnje da je sama izgradila dom.

  • pcsimke 24.10.2017.

    80.000 kn za 16 kvadrata nije baš đabe, to je 5.000 kn po kvadratu , u zg cijena novogradnje je 9.000 kn po kvadratu, u tu cjenu ide i cijena zemljišta , priključci, građevne dozvole . Ona je napravila drvenu kućicu koja je puno jeftinija i vjerovatno se spojila na dedu sa strujom i vodom

  • roksi_1 24.10.2017.

    Da podigla sama kucu a novce dao djed.Pa i nije bas tesko bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare