To je to što me zanima!

Uzeli snimke kamera: Na njima traže bombaša iz Beograda...

SUKOB KLANOVA? Istražuje se gdje se sve kretao Stojanović, kako bi otkrili gdje je i kad mogla biti postavljena naprava, a policija je tijekom dana izuzela i snimke s kamera u blizini mjesta eksplozije
Vidi originalni članak

Istraga ubojstva Strahinje Stojanovića (30) u Beogradu usmjerena je prvenstveno na njegove ilegalne poslove i sukobe sa suparničkim klanovima na narko tržištu, pišu Novosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je i u ponedjeljak ispitivala njegove poznanike, ali i one s kojima je navodno bio u sukobu kako bi otkrili tko stoji iza postavljanja bombe pod njegov BMW X5.

Stojanović je bio u automobilu s Kolumbijom Soniom Suarez Gomez (45), od koje se nije odvajao posljednjih mjeseci, kad je u nedjelju eksplodirala naprava postavljena pod vozačevo sjedalo. Teško ozlijeđeni Stojanović par sati kasnije preminuo je u bolnici, dok je Suarez Gomez prošla s lakšim ozljedama te su je pustili na kućno liječenje. 

DETALJI ATENTATA Raznijeli su ga u Beogradu: Napadači do Stojanovića došli preko lijepe Kolumbijke?

- Eksploziv je postavio netko stručan, a detonacija je bila usmjerena točno na vozača - navodi sagovornik iz istrage za Novosti. 

Istražuje se gdje se sve kretao Stojanović, kako bi otkrili gdje je i kad mogla biti postavljena naprava, a policija je tijekom dana izuzela i snimke s kamera u blizini mjesta eksplozije. Istražitelji pokušavaju otkriti je li netko pratio Stojanovića i aktivirao eksploziv ili će možda otkriti sumnjivca među prolaznicima.

MAFIJAŠKI OBRAČUN Detalji eksplozije u Beogradu: Stojanoviću postavili C4 pod sjedalo, aktivirali ga daljinski?

Novosti pišu da je bio u sukobu s nekoliko zemunskih skupina, a sumnjalo se i da mu je netko od njih postavio eksploziv pod auto prije dvije godine, kad je prošao bez ozljeda. Tad je ozlijeđena njegova tadašnja djevojka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 15.09.2020.

    Jeli kolumbijka sad slobodna 😀

  • 15.09.2020.

    Jedan manje !

  • NikadViseAdeze 15.09.2020.

    Srbska posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare