To je to što me zanima!

Uzeli su mu sve: U laboratoriju uzgojio pravu 'prašumu' trave!

Policija je pretragom kuće na području Susedgrada pronašla improvizirani laboratorij i zasađenih 84 komada stabljika konoplje, a ujedno i 9607 grama konoplje tipa droga marihuana, pakirane u šest vreća
Vidi originalni članak

PU zagrebačka je u suradnji s PU karlovačkom dovršila kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.

Policijski službenici su pretragom kuće na području Susedgrada pronašli improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka i zasađenih 84 komada stabljika konoplje, visine od oko 50 do 180 cm, a ujedno i 9607 grama konoplje tipa droga marihuana, pakirane u šest vreća.

U pronađenom laboratoriju, uz pomoć umjetnog osvjetljenja ventilacije i filtracije zraka stvorio je uvjete za umjetni uzgoj navedenih biljaka. Po njihovom sazrijevanju ih je, sumnja se, sušio, usitnjavao i vagao, a što je potvrđeno i pronalaskom dvije digitalne vage za precizno mjerenje, aparatom za vakumiranje te vrećicama za pakiranje droge.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RI051_1 03.01.2020.

    Kaj bumo sad pušili Zokiju

  • borg4 03.01.2020.

    šta ga dirate pa nije vas tražio poticaj iako je u poljoprivredi

  • luddoboli 02.01.2020.

    Bez EU fondova i poticaja od strane države ? Bravo dečko ! Nisam baš u "struci" pa me zanima jel vlastitom proizvodnjom zadovoljavamo hrvatsko tržište ili smo i dalje ovisni o uvozu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare