To je to što me zanima!

Uzeo pušku i natjerao stranca na seks s njegovom suprugom

SAD: Žena je nepoznatog muškarca pokupila u gradu i kod kuće ga zajedno sa svojim mužem, koji ga je držao na nišanu, natjerala na seks jer je maštala o 'seksu s fizičkim radnikom'
Vidi originalni članak

Brenda Acuna-Aguero (39) i Jorge Francisco Valenzuela (45) iz američkog Phoenixa optuženi su za seksualni i teški napad na jednog Meksikanca i nezakonito snimanje tih djela, javlja Daily Mirror.

Brenda je prošlog ponedjeljka pred jednom trgovinom pokupila muškarca kojega je dovela kući i tražila od njega da zadovolji njenu seksualnu fantaziju o seksu s radnikom. Čim je muškarac odbio, Brendin muž Jorge ušao je u sobu i prislonio pušku na prsa muškarca, rekavši mu da će ga ubiti ako se ne poseksa s njegovom ženom.

Muškarac se pod prijetnjom pristao seksati s Brendom, dok ih je Jorge pritom fotografirao i snimao mobitelom. Naposljetku su mu oduzeli vizu i vozačku dozvolu kako bi bili sigurni da će ga moći natjerati da se idući dan opet vrati, priopćila je policija.

Uz to su mu i zaprijetili da će, ako se ne vrati, poslati fotografije njegovoj ženi u Meksiko.

No, već nekoliko sati nakon što su ga vratili do trgovine gdje ga je Brenda pokupila, nezasitni par zvao ga je nazad, prijeteći mu opet fotografijama.

Meksikanac je došao u pratnji prijatelja, uslijed čega je Jorge poslao slike njegovoj ženi. 

Žrtva se konačno obratila policiji koja je potom uhitila Jorgea i Brendu, koji su navodno sve priznali, dodajući da su prije ovoga već četiri puta to učinili sa nasumičnim muškarcima.

Policija ih je zadržala u pritvoru s jamčevinom od 250 tisuća dolara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hajdukidinamousrcu 20.04.2019.

    Ja bi mu rekao ovako.-Čuj stari,ja sam to jednom probao,znam to i ne želim se ponavljati,a ti radi što hoćeš

  • 19.04.2019.

    Ova izgleda kao da ona radi na nekoj bausteli. Da je imalo zenstvena i da drzi do sebe ne bi joj bio problem ostvariti tu fantaziju bez ikakve prisile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare