To je to što me zanima!

Uživajte i ne čekajte da vam crni oblaci zaklone Sunce...

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Za srijedu i četvrtak za Jadran javljaju djelomice sunčano, dovoljno da još uhvatite malo boje
Vidi originalni članak

Iako prognoze kažu da će Donald Trump baciti atomsku bombu u srce uragana i da će Amazonija nakon požara postati plodna kao Slavonija, ove djevojke pokazuju da se s osmijehom treba suočiti sa svim crnim oblacima. 

Kojih, nasreću, barem idućih nekoliko dana neće biti na horizontu.

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Temperature do 33 stupnja.

Za srijedu i četvrtak također javljaju stabilno vrijeme, na Jadranu djelomice sunčano, ali dovoljno da još uhvatite malo boje.

Vrijeme u utorak

U unutrašnjosti djelomice sunčano, no ne i posve stabilno pa su osobito poslijepodne uz prolazno više oblaka lokalno mogući pljuskovi i grmljavina. Na Jadranu sunčanije te uglavnom suho.

Vjetar na kopnu većinom slab, pa će ujutro mjestimice biti magle. Na moru slab do umjeren burin, a potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna većinom od 28 do 33 °C.

Vrijeme za srijedu, četvrtak i petak

Djelomice sunčano te na Jadranu uglavnom suho. U unutrašnjosti će biti promjenljive naoblake, tek rijetko uz lokalno jači razvoj oblaka i poneki pljusak praćen grmljavinom i to uglavnom u središnjim i gorskim predjelima.

Ujutro je mjestimice moguća magla, većinom u kopnenim predjelima no nije isključiva ni ponegdje na obali i otocima. Vjetar većinom slab, na Jadranu povremeno noću i ujutro umjeren burin, a danju sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Temperatura zraka neće se mnogo mijenjati, piše DHMZ.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Lun@777 27.08.2019.

    Dosadile mi već ove vrućine, teško se diše na kontinentu, no znam da će mi već za mjesec dana kada poćne jesen faliti sunce... ali ove godine su vrućine bile nesnosne...

  • 27.08.2019.

    Ehhh Opet su me namamili ovim slikamaa

  • 26.08.2019.

    tako je, da uhvatimo jos sunca i raka koze

Komentiraj...
Vidi sve komentare