To je to što me zanima!

Uživajte u lijepom vremenu: Sunčano će biti cijeli tjedan

Hladna zima konačno gubi trag. Toplo i sunčano vrijeme ne samo da će se ustaliti, već će temperature do sljedećeg vikenda postepeno narasti za prosječno tri stupnja
Vidi originalni članak

Hladna zima konačno gubi trag. U nedjeljno jutro dočekala nas je sunčeva svjetlost, a temperature će do kraja dana diljem zemlje rasti sve do čak 20 stupnjeva Celzijevih

Oblačnije će biti, prognozira DHMZ, tek mjestimice u Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a poslijepodne i u Posavini gdje postoji mogućnost za povremenu kišu. Puhat će povremeno umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima.

Najviša temperatura zraka na kopnu neće prelaziti 15, a na moru 20°C

Razloga za veselje pruža i cijeli sljedeći tjedan. Toplo i sunčano vrijeme ne samo da će se ustaliti, već će temperature do sljedećeg vikenda postepeno narasti za prosječno tri stupnja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cassini 10.03.2014.

    evo vam najbolji primjer kako je kriza u hrvata davno prošla - svi stolovi terasa puni ko čep, nitko ne pita koliko košta pijača neg se samo naručuje, okolni šetači vrebaju prazno mjesto za stolom, nijedna runda nije ispod 50tak kn... zašto nas onda vijsti svakodnevno lažu da ljudi nemaju novaca i da se sve teže živi??? sjedenje i pijuckanje na terasama jer prva stvar koju bi svatko morao izbacaiti ako nema novaca, zar ne????

  • black_cat 10.03.2014.

    hladna zima gubi trag..gdje u Sibiru?' ajd drago mi je da nas je portal 24 h izvestio o tome:)

  • sime juric 09.03.2014.

    Kako je lijepo ponekad biti lijen i na suncu uživati, a nedjelja je poseban dan za takvo što:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare