To je to što me zanima!

VIDEO iz Sloboštine: 'Policija mi je zvonila u 4 sata. Taj auto sam kupio prije samo par mjeseci!'

Na teren je izašlo osam vatrogasaca s dva vozila, a iz JVP Zagreb rekli su nam kako je jedan automobil u potpunosti izgorio i da se vatra s tog vozila proširila na ostalih sedam
Vidi originalni članak

Stanare Bolšićeve ulice u Sloboštini u Novom Zagrebu probudile su oko 2.30 ujutro snažne detonacije i zvuk vatrogasnih sirena. Na parkiralištu se zapalio automobil, a vatra se proširila na još sedam vozila.

UŽIVO IZ ZAGREBA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okolnosti cijelog požara utvrdit će se očevidom tijekom jutra, a tad će biti poznato i kako se požar proširio na ostale automobile s onog koji je potpuno izgorio. Susjedi kažu kako su se čule tri snažne detonacije.

- Plamen je bio oko tri metra u jednom trenutku - kratko nam je rekao jedan od susjeda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako su nam rekli iz policije jedan od automobila se zapalio nakon čega se pokrenuo i udario u druge automobile koje je zatim zahvatio požar.

Drugi nam susjed priča kako je njegov automobil jedan od zahvaćenih buktinjom.

- Policija mi je zvonila na vrata u 4 ujutro. Jako sam tužan - rekao nam je susjed.

- Nisam imao sreće. Kupio sam auto prije par mjeseci. Jučer kad sam se vraćao kući jedna od susjeda taman se parkirala na mjesto koje sam primjetio pa sam se morao parkirati ovdje. Evo, sad je izgorio - priča nam razočarano jedan od susjeda.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Universal_1 27.10.2022.

    Kako je parkiran a ovom dignuta hauba,palili su na kablove,vidi se iz aviona

  • 27.10.2022.

    tip je "parkiran" nasred ceste. susjeda mu se parkirala na mjesto koje je "primjetio" pa je zagradio susjedu, a auto se slučajno zapalio i nema elemenata kaznenog djela. e da, i auto se zapalio pa se sam pokrenuo. jel se i gospa ukazala?

  • RockyMarciano1923 26.10.2022.

    Čudno da se ni jedan ne zapali po danu...Ali svi osim prvog koji se zapalio će dobiti lovu od osiguranja po polici od prvog koji se zapalio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare