To je to što me zanima!

UŽIVO Stella: 'Turizam je grana koja najprije prihvaća inovacije'

Kakve nas sve promjene očekuju na tržištu rada, prijeti li nam još veća inflacija, što čeka našu ekonomiju, dio su tema konferencije 'Hrvatska u novom ekonomskom okruženju' 6. lipnja u Zagrebu
Vidi originalni članak

Covid je iza nas, ali vremena su i dalje burna: rat u Ukrajini neminovno utječe na načine i uvjete poslovanja, a često i na potragu za novim partnerima ili novim izvorima sirovina. Kakve su posljedice sankcija Rusiji za hrvatsku ekonomiju, postoje li pozitivne strane i koliko nam u prevenciji onih negativnih mogu pomoći tehnološki alati, digitalne inovacije i mobilnost radne snage, priča se danas na Drugoj biznis konfereneciji 24sata pod nazivom 'Hrvatska u novom ekonomskom okruženju'.

PRATITE UŽIVO:

Programski partner konferencije: HSM - Salesforce Consulting Partner

Partneri konferencije: HEP, Raiffeisenbank Hrvatska, Fina, Hrvatska gospodarska komora, LEAPWISE, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Croatia osiguranje, Hrvatski Telekom, KONČAR i Stega Tisak.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • max2017 06.06.2022.

    slika ove dvojice ko iz žurnala camore ili vojnog biltena..........

  • Puno Bonace 06.06.2022.

    “Započeli smo s crnim temama, a evo završili smo NFT-em i letećim taxijima koji su nam sve bliže.” Ajde bar ste priznali da je sve bilo za ništa.

  • U Živac 06.06.2022.

    Lova je jaca od seljoberskog mentaliteta tako da naravno da ce biti inovativni.Treba uzet lovu naprednim europljanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare