To je to što me zanima!

VIDEO: Ovo su novi stanovnici Zagrebačkog Zoo-a: Kveta se već okupala, Albert se još srami

Nova nastamba za medvjede napravljena je u sklopu projekta „Gradski prozori u prirodu – unaprjeđenje urbane bioraznolikosti i razvoj zelene infrastrukture
Vidi originalni članak

Predstavnici Zoološkog vrta Grada Zagreba u utorak na konferenciji za novinare govore o novim stanovnicima nastambe za medvjede Interpretacijskog centra zaštićene faune Hrvatske.

Jedna od tema je i važnost europskog smeđeg medvjeda kao najveće zvijeri koja živi u Hrvatskoj. Nova nastamba za medvjede napravljena je u sklopu projekta „Gradski prozori u prirodu – unaprjeđenje urbane bioraznolikosti i razvoj zelene infrastrukture.

TRADICIONALNO DARIVANJE FOTO Životinje u zagrebačkom Zoološkom vrtu dobile bundeve

Dva su medvjeda, a stigli su iz Slovačke. Kveta je ženka, a Albert mužjak. U Slovačkoj su bili u utočištu, ali tamo je bilo previše životinja, nisu imali dovoljno vode niti hrane. 

Tijekom igre pred posjetiteljima i kamerama, Kveta se rashladila vodom, a Albert ju je promatrao. Kako su nam rekli, Kveta je više ekstrovert te je prilikom dolaska u nastambu potrgala drvo. Albert je introvert koji se stisnuo u kut i promatrao što se događa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • karola2 16.11.2022.

    Super,nek dugo požive!

  • 15.11.2022.

    U odnosu kad se piše o politicarima ovo je odlična i jako dobra vijest, članak.

  • Stacey Gagliano 15.11.2022.

    Zaradio sam 2759 € do sada ovaj tjedan radeći na mreži i redoviti sam student. Koristim priliku za internetsko poslovanje za koju sam čuo i zaradio sam sjajan novac. Zaista je jednostavan za korištenje i tako sam sretan što sam saznao za njega. Saznajte više na ovoj stranici... ...........................>>>>>>>>>>>>>>>> O­­­­r­­­dC­­a­­­­s­h.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare