To je to što me zanima!

Uznemireni građani zvali 112: Grad Senj pogodio je potres

Potres je trajao nekoliko sekundi, a osjetio se u Senju, Otočcu i na Rabu. Seizmolozi su javili da se potres dogodio u 20.47 sati i da je bio magnitude 3,6
Vidi originalni članak

Malo prije 21 sat nekoliko uznemirenih građana zvalo je Centar 112 u Gospiću kojem su dojavili da je područje Senja pogodio potres.

- Zatreslo mi se tlo pod nogama, ali srećom sve je trajalo tek nekoliko sekundi - rekao je Senjanin Dragoslav Puvača. Kaže da podrhtavanje tla ništa nije oštetilo, što su potvrdili senjski vatrogasci.

- Nikakvih intervencija nije bilo - rekli su.

Potres je trajao nekoliko sekundi, a osjetio se u Senju, Otočcu i na Rabu. Iz Seizmološke službe su javili da se potres dogodio u 20.47 sati i da je bio magnitude 3,6 nedaleko Melnica, odnosno 11 kilometara sjeveroistočno od Senja.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Velečasni 1 14.07.2013.

    Pitanje broj dva nevezano za potres:- kako se vratiti kući motorom 260km bez kacige koju su djeca popalili na motosusretu u Otočcu? (aerodrom). I koji to lokalni idiot (a tamo ih koliko se vidjelo ima poprilično) krade tuđu kacigu čiji vlasnik može imati neku kožnu bolest (prhut ili bilo što drugo) i to staviti na svoju blesavu glavurdu? To mi liči na krađu tuđe četkice za zube ili neopranih gaća.Budale.

  • Velečasni 1 14.07.2013.

    Možda je i potrebno da netko ili nešto strese ove u Otočcu,naročito gospodu iz MK kluba Otočac.Zašto? Zato jer kada organiziraju moto susret na aerodromu dozvoljavaju da ulaze lokalna djeca i opijaju se tamo do besvijesti cijelu noć a mogu se vidjeti i njihovi roditelji po istom poslu.Dakle organizacija-0 bodova,računi za hranu i piće (skupo) ne postoje .Klinci šaraju među motorima i šatorima kradu kacige i rukavice (hoćete dokaz?) a policija sve to gleda i pravi se mutava. Gledali su tučnjavu i okrenuli leđa.Jedan nekada lijepi motosusret pretvorili su u lokalni dernek začinjen krađama.

  • General Lee 14.07.2013.

    Osjetio se i u Novom Vinodolskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare