To je to što me zanima!

Uznemirujuć prizor na splitskom Marjanu: Našli nekoliko mrtvih konja, sumnja se na trovanje

Tri konja uginula su pod još nerazjašnjenim okolnostima u Zoološkom vrtu u Splitu. Ravnatelj Zoološkog i policija sumnjaju da se radi o trovanju, a više informacija bit će poznato nakon očevida i obdukcije
Vidi originalni članak

Uznemirujući prizori na području Zoološkog vrta na splitskom Marjanu šokirali su broje Splićane. Kako javlja Dalmacija Danas, pronađeno je nekoliko mrtvih konja na istom mjestu, a sumnja se u trovanje. 

Ravnatelj Prirodoslovnog muzeja i Zoološkog vrta Nediljko Ževrnja rekao je kako se trenutno obavlja očevid, a na mjestu je i inspektor. 

TRAŽE POMOĆ GRAĐANA Splitska policija traži očevice nesreće u Marjanskom tunelu

- Imamo sumnje da su konji otrovani, ali to još nije službena i konačna informacija, mora se obaviti procedura. Tu su bili splitski vatrogasci koji su ih morali izvlačiti, a sada će uginuli konji morati ići na obdukciju - rekao je za Dalmaciju Danas. 

GUCCI, VERSACE, FERRARI... Kerum se za skupljanje potpisa 'okitio' skupim markama, rezao sir u tenisicama od 4400 kuna

Slučaj je potvrdila i splitska policija koja je poručila kako će se više informacija znati nakon očevida i obdukcije, no i oni sumnjaju na trovanje. Za Slobodnu Dalmaciju rekli su kako ih je nešto prije 19 sati nazvao djelatnik Zoološkog vrta koji je uočio da su uginula tri konja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • xnet0822 05.06.2022.

    (Ne)djelo nezaposlenog "predsjednika" M&K kluba Radošić ?

  • arwenn 05.06.2022.

    tuga :(

  • Roby621 05.06.2022.

    Naci krivca pa onda istom mjerom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare