To je to što me zanima!

Uznemirujuće: Torcida objavila kako policija mlati navijača

Snimka pruža suprotan kut događaja u Splitu i prikazuje dvojicu policijskih službenika kako premlaćuju navijača. Napominjemo da je sadržaj snimke iznimno uznemirujuć
Vidi originalni članak

U petak navečer došlo je do sukoba pripadnika Torcide i policijskih službenika ispred prostorija Torcide u Splitu. Ozlijeđena su četiri policajca, a tijekom subote i nedjelje pojavile su se snimke nemilih događaja koji su zasjenili derbi Hajduka i Dinama (1-1).

Slučaj je poprimio državne razmjere zbog čega se očitovao ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, a tijekom nedjeljnog popodneva policijska uprava splitsko-dalmatinska održala je press konferenciju.

INCIDENT NAKON DERBIJA Policija: Ako smo pogriješili i ako je snimka autentična, taj policajac će odgovarati za to

Torcida je uzburkala javnost kada je objavila prvi video u kojem se vidi sukob policije i navijača, no tijekom nedjelje pristigao je novi. 

Snimka pruža suprotan kut događaja u Splitu i prikazuje dvojicu policijskih službenika kako premlaćuju navijača. Što se dogodilo prije i poslije još nije utvrđeno.

Idi na 24sata

Komentari 339

  • rescueST 24.10.2022.

    Gospodo, vi koji podržavate postupak policajca, jel znate da taj kojeg su pretukli je pušten kući bez prijave, odnosno da su pretukli čovjeka koji je se zatekao na ulici dok je išao s posla, a koji je za vrijeme sukoba policije i huligana još bio na radnom mjestu, taman je završava smjenu, i alibi su mu potvrdile kolege s posla.

  • darko122 24.10.2022.

    Ako želiš da te Englez razumije moraš pričati engleski, ako želiš da nasilnik razumije moraš postupati s njegovim metodama i tu je točka,

  • Portun 24.10.2022.

    Apsolutno sam protiv nasilja,ali ovo što slika pokazuje je bolesna brutalnost.Slušajući ove policijske čelnike kako provode zakon a narod vidi koliko su nesposobni jer su kao roditelji zakazali jer i njihova djeca su dobrano kršili zakon ali to se zataškava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare