To je to što me zanima!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Urušila se zgrada u Južnoj Koreji, poginulo je devet, a ozlijeđeno 8 ljudi

Peterokatnica koja je bila u procesu rušenja iznenada je pala na autobus u kojem je bilo 17 ljudi. Osam ljudi je teže ozlijeđeno, a devetero ih je poginulo
Vidi originalni članak

U južnokorejskom gradu Gwangju, 270 kilometara jugozapadno od prijestolnice Seula u srijedu popodne urušila se peterokatnica. Pala je na autobus.

Stravični snimci prikazuju kako je autobus u kojem je bilo 17 putnika zatrpan u ruševinama i ovijen gustim oblakom prašine.

Hitne službe upućene su odmah na mjesto nesreće. Iz autobusa su spasili osmero ljudi, svi su bili teško ozlijeđeni, a potom su otkrili devet tijela, navodi Vatrogasna nacionalna agencija u priopćenju.

NEUPORABLJIVA 1801 ZGRADA Strašna karta statičara: Crveni trokutići su zgrade za rušenje...

Dužnosnici vatrogasne agencije rekli su da službenici hitnih službi još uvijek tragaju za drugim ljudima koji bi mogli biti zarobljeni pod krhotinama. 

Zasad nije jasno zbog čega je zgrada urušila. Istraga je u tijeku.

Svi radnici su bili evakuirani prije nesreće.

Yang Ik-je, vlasnik trgovine preko puta gradilišta, kazao je kako je istrčao iz trgovine, kad je čuo buku. Učinilo mu se  kao da se 'zemlja trese' 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dylan 10.06.2021.

    Da je bilo to prek puta u S.Koreji bio bi naslov i komentari drugačiji

  • bosanac 10.06.2021.

    Njima ne treba potres, zgrada se sama sruši.

  • Vito1 10.06.2021.

    Koje smiješne izjave: iznenada je pala, a rušili su ju. Nisu iznenađeni, nego nisu dobro lanirali pa je pala gdje nije smijela pasti. Jedan bagerist je očito malo previše lupio u krivi zid kuće. Žalosno je što očito nisu ogradili rušilište ili su nesmotreno dopustili slobodan promet tijekom rušenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare