To je to što me zanima!

V. Pusić dijelila naranče, a onda dobila 'jezikovu juhu'

Vesna Pusić je na središnjem zagrebačkom trgu dijelila građanima naranče. Prišao joj je muškarac i ukorio ju jer su podržali sporazum o arbitraži
Vidi originalni članak

Predizbornu kampanju kandidatkinja HNS-a započela je u srijedu na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Građanima je dijelila naranče jer po njoj one simboliziraju "energiju i polet". Pristupio joj je i muškarac kojeg nije oduševilo što je HNS dao podršku arbitražnom sporazumu.
- Tisuću godina mi čuvamo naše more i sad ste ga vi odlučili prodati! Nitko nema pravo potpisati takav sporazum - rekao je građanin Vesni Pusić. Nakon toga Pusić je nastavila dijeliti naranče, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nizozemac 04.11.2009.

    Cjeli mandat Saborski zastupnici djele Banane ,a sad odjednom narance pa to je nagla promjena u startu kampanje a to ljudi nisu navikli.

  • bluesky 04.11.2009.

    Nema te guzičetine koja bi bila deblja od obraza vrlih nam političara....jadna mladosti za koga si krv pišala??

  • kalimeroNa2 04.11.2009.

    Kad jednom bukne hrvatski narod bicemo gori od Gruzije, Iraka i Afganistana zajedno. Susjed ce susjedu oci kopati a nakon 10 godina doci ce novi lopovi koji ce prodati ono malo sta je ostalo. Jadan smo mi narod. Samo da je shoping centra, kavice i traceva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare