To je to što me zanima!

V. Šešelj će dobiti pet milijuna eura za troškove obrane?!

Žalbeno vijeće Suda u Haagu je odbilo zahtjev za odštetom, ali će mu navodno odobriti troškove obrane u iznosu od 50 posto od onoga što je tražio
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj trebao bi dobiti pet milijuna eura odštete, piše Sarajevo-x.com. Šešelj koji je optužen za ratne zločine u Hrvatskoj, BIH i Vojvodini, je podsjetimo, uz zahtjev da ga oslobode koji su nedavno odbili, tražio i da mu isplate deset milijuna eura odštete zbog osam godina provedenih u haškom pritvoru. Žalbeno vijeće Suda u Haagu je odbilo zahtjev za zatraženim novcem, ali će mu navodno, prema odluci Žalbenog vijeća, odobriti troškove obrane u iznosu od 50 posto od onoga što je tražio.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MpH 18.05.2011.

    Oslobođen će bit kao i "Freeman Gentlefuck" ispod drveta s dva kubika zemlje na grbači...

  • nkalabic 18.05.2011.

    Nas vojvoda ce biti oslobodjen i dobit ce puno vise milijuna od ovih 5.Sve ce to njemu EU isplatiti.Drzi se vojvodo,vidimo se uskoro.

  • mazaluna 18.05.2011.

    Ne bi željela da me se krivo shvati ili ne daj bože da ga podržavam,ali kada sam u vikendici na Ćiovu gledam program Federalne TV Bosne a oni prenose suđenje.Dakle ja se moram smijati ,od kada on sjedne i poćne prićati on je tolko lud da čovijek nezna da li da se smije ili plače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare