To je to što me zanima!

Valentinovo s južinom i kišom, za vikend nam stiže promjena

Za vikend će najviše problema imati meteoropati, jer nakon naglog pada tlaka on će još naglije rasti, a loše vijesti stižu za ljubitelje zime - snijega do daljnjega neće biti
Vidi originalni članak

Valentinovo u Hrvatskoj će proći u znaku južine i kiše, a poseban oprez potreban je na Jadranu, gdje su moguće munje i gromovi, javlja DHMZ.

Ako vas uhvati pospanost, glavobolja, loše raspoloženje, razdražljivost i neke tegobe, to je posljedica pojačane južine u petak, koja bi do kraja dana trebala popustiti.

Općenito se danas do kraja dana, kojeg će posvuda obilježiti kiše, očekuje razvedravanje, do kada bi trebale stati oborine.

Vjetar će okrenuti na sjeverni i sjeverozapadni smjer, na Jadranu uz obalu ide bura, tijekom noći očekuje se i olujna bura, ali i poboljšanje biometeoroloških prilika.

NAS PAK OČEKUJE JUŽINA Europa u strahu, oluja Chiara donosi razorne vjetrove i kiše

No, pripazite na sebe, jer će tlak, nakon naglog pada još naglije rasti preko vikenda, što će donijeti stabilnije i sunčanije vrijeme, ali i malo problema za meteoropate.

Vikend će nakon kišnog petka na kopnu i olujnog na Jadranu biti pretežno sunčan, pa možete planirati aktivnosti na otvorenom, a jedino u nedjelju ujutro će u pojedinim dijelovima Hrvatske biti ponegdje temperaturnih minusa.

Ako planirate izlet, subota će za boravak na otvorenom biti povoljnija od nedjelje, koja će za koji stupanj biti hladnija.

Nakon vikenda opet promjenjivo, ali na veliku žalost ljubitelja zime, ništa od snijega.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • alfa romeo stelvio 14.02.2020.

    Valentinovo - dobre hitove su imali!

  • ubi.se.od.posla 14.02.2020.

    ne kužim pompu oko Valentinova...pa jbt sad se sve vrti oko komercijale...

  • DavorDujović 14.02.2020.

    Koje krive informacije dajete evo kod nas na jadranu točnije u Poreču fantastičan i sunčan dan kiši ni traga!! S toga prije nego pišete o vremenu malo se bolje informorajte i ne pišite laži!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare