To je to što me zanima!

Vandali porušili odmorište Ponte Porton kod Poreča

Na odmorištu Ponte Porton uz cestu Buje-Pula, kojim dnevno prođe tisuće turista, vandali su kršili sve pred sobom. Štetu procjenjuju na 20.000 kn
Vidi originalni članak

Porečka policija traga za vandalima koji su u noći na subotu uništili odmorište Ponte Porton uz cestu Buje-Pula. Na odmorištu, kojim dnevno prođe tisuće  turista, vandali su kršili sve pred sobom. Skršeni betonski stol za odmor s nosačima, prevrnute klupe, izvrnuti metalni koševi za smeće samo su dio prizora koji su obijesnici ostavili iza sebe. Šteta je, procjenjuje se, oko 20-ak tisuća kuna. Samo 100-tinjak metara dalje nepoznti počinitelji su na krov prevrnuli bijeli Fiat Uno talijanske registracije. Automobil je zbog kvara bio parkiran uz cestu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • be yourself 14.08.2010.

    Kakvi majmuni.

  • Huck 14.08.2010.

    A što reći? Zlatna mladež! To je samo jedan slučaj u nizu , na žalost! Svako jutro novo iznenađenje, nakon \"zababavljanja\" - zapaljeni , odnosno izgoreni kontejneri za smeće , koševi za smeće duž lungomare pobacani u more, izvaljeni prometni znakovi, putokazi su neke od \"specijaliteta\" divljačkoih pohoda onih, na kojima svijet ostaje! Policije nigdje - ni za lijek!

  • ivan2005 14.08.2010.

    zar nije to kretenizam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare